onsdag 29. oktober 2008

HALLO VENN! ;)

Det blir JIF samling igjen til Fredag, kl.7 til 10:30.
Denne gangen inviterer vi også 13 og 14 - åringene i B-tweens med oss :D

Vi vil ha en stund med bønn og lovprisning, men ikke i benkeradene og ikke slik at én leder an hele tiden. Vi vil være åpne for hva Guds Ånd vil, så kom forberedt på at Gud kanskje gir deg en tanke om en sang vi kan synge, eller lovprisning du kan si høyt, eller et bibelvers vi kan lese, eller kanskje han gir deg et bilde eller et inntrykk for en i gruppa...

Siden det er "halloween" vil vi fokusere litt på vår by. Ikke ved å tenke på hvordan byen kan "gi-meg-godteri", men hvordan vi kan "gi-noe-godt til byen vår" :) Det er så stor kraft i forbønn! Når vi ber om noe Jesus vil så får vi det! Og han elsker alle menneskene i denne byen... Så vi vil ha en liten forbønnsstund for vår kjære Sandefjord. Kom forberedt på dette også - forberedt på å lytte etter Guds stemme og be det som er på Hans hjerte, for da vet vi at vi vil få det!

Etterpå er vi sammen og spiller, og ser en god film sammen. Alle tar med noe godt å drikke og noe kos også setter vi alt på ett bord på deling - så blir det en koselig kveld :)
VELKOMMEN - OG GJERNE TA MED DEG EN VENN :D